Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Μεταφορές εμπορευμάτων από Αθήνα προς Μεσόγεια Αττικής

Μεταφορές εμπορευμάτων από Αθήνα προς Μεσόγεια Αττικής με τη μεταφορική Δρομείς. Η μεταφορική Δρομείς αναλαμβάνει καθημερινά μεταφορές και διανομές από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής.
Μεταφορές εμπορευμάτων από Αθήνα προς Μεσόγεια Αττικής

Μεταφορές και διανομές από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής

Η φιλοσοφία της μεταφορικής εταιρείας Δρομείς είναι η άμεση και χωρίς χρονοτριβές παράδοση των εμπορευμάτων και πακέτων, σε επαγγελματίες και ιδιώτες που δραστηριοποιούνται και διαμένουν στις πόλεις των Μεσογείων. Πιο συγκεκριμένα, οι επαγγελματίες όπως εργοστάσια παραγωγής πρώτων υλών, βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αντιπροσωπείες, παραδίδουν καθημερινά τα εμπορεύματα τους στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας στην οδό Λυκαβηττού στο Αιγάλεω και στη συνέχεια εντός 24 ωρών τα εμπορεύματα και οι οικοσκευές παραδίδονται με απόλυτη ασφάλεια στον προορισμό τους, με το χαμηλότερο για την κόστος.
Διανομές εμπορευμάτων από Αθήνα προς Μεσόγεια Αττικής

Επίσης τα τελευταία 25 χρόνια η εταιρεία μας αναπτύσσεται στο δύσκολο και υπεύθυνο κλάδο της μετακόμισης, προσπαθώντας να ικανοποιήσει πάντα στο μέγιστο βαθμό τους ιδιώτες που μας εμπιστεύονται.

Μεταφορική από Αθήνα για Μεσόγεια Αττικής με τις φθηνότερες τιμές

Η εταιρεία μας έχει φροντίσει τα τελευταία χρόνια να εφοδιάσει τον στόλο της με τα σύγχρονα φορτηγά αυτοκίνητα και με νέα συστήματα μηχανογράφησης, ούτως ώστε να επιτυγχάνεται από τη μία η πιο γρήγορη και ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων και από την άλλη να εξυπηρετούνται γρήγορα οι επαγγελματίες στην ανεύρεση των χαρτοκιβωτίων και στην διεκπεραίωση των αντικαταβολών τους. Επίσης, η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονους και ασφαλής αποθηκευτικούς χώρους, οι οποίοι φυλάσσονται σε 24 ώρη βάση, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες αυστηρές διατάξεις της ευρωπαϊκής ένωσης.
Το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας μας διαθέτει έμπειρους επαγγελματίες οδηγούς, που διακινούν καθημερινά πλήθος εμπορευμάτων, έμπειρο προσωπικό γραφείου, που καθημερινά διεκπεραιώνει επαγγελματικά ραντεβού για την φόρτωση και την εκφόρτωση εμπορευμάτων, πληρωμή αντικαταβολών και εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες μας.
Δείτε τους προορισμούς μας από Αθήνα προς τα Μεσόγεια Αττικής

Προορισμοί από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής

Σχεδόν καθημερινά αναλαμβάνουμε μεταφορές φορτίων, μετακομίσεις, διανομές δεμάτων και εμπορευμάτων στις παρακάτω περιοχές: Σταυρός Αγίας Παρασκευής, Γέρακας, Παλλήνη, Ανθούσα, Πικέρμι, Διώνη, Ντράφι, Σπάτα, Ραφήνα, Νέος Βουτζάς  Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Σχινιάς, Κάτω Σούλι, Άνω Σούλι, Γραμματικό, Βαρνάβας, Καπανδρίτι, Σταμάτα, Δροσιά, Ροδόπολη, Διόνυσος, Γλυκά Νερά, Παιανία, Κορωπί, Μαρκόπουλο, Αρτέμιδα,Βραυρώνα, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Κουβαράς Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, Παλαιά Φωκαία, Σούνιο, Λαύριο, Κερατέα, Λεγρενά, Βάρη, Βάρκιζα

Μεταφορές μετακομίσεις Διανομές εμπορευμάτων από Αθήνα Προς Μεσόγεια Αττικής

Τηλέφωνο 2103001380

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου